Elefant matta

Elefant matta, produktbild på matta för hemmabruk.

Köp Elefant matta här

länken tar dig till butiken MattConcept

Mer information om Elefant matta

Otroligt charmig, mjuk och gosig matta med ett sött elefanthuvud. Mattan är av extra tjock handtuftad ull och perfekt för nykläckta barfota fotsulor att upptäcka ett nytt intressant material på. Barnen kan vandra över mattan, sitta och mysa eller leka på den. En lekfull och varm matta som passar perfekt till barnrummet.

Denna elefantmatta är helt rund, 90cm i diameter och av handtuftad i god kvalitet. Man känner kvaliteten så fort man känner på mattan med handen eller fotsulan. Behöver helt klart upplevas. Mattan finns i flera färger: brun, rosa, blå, grön. På bilden visas rosa färg.

mattan är handtuftad i ull så är en viss avluggning under första tiden är helt normalt. Då mattan är handgjord så kan man förvänta sig vissa storleksskillnader, dock så var den mattan vi fick hem nära exakt 90cm enligt vår måttstock. Även färgavvikelser kan förekomma då mattan handbadas, vår var något mer babyrosa än färgen på bilden återger.

Skötsel: vi rekommenderar att dammsuga mattan regelbundet minst en gång varannan vecka. Avlägsna eventuella spill och fläckar omedelbart. För tvätt kan användas vanligt textilschampo och en mjuk borste. Använd dock inte för mycket vatten för att få bästa resultat. Mattan får ej centrifugeras eller kemtvättas.

Kategori: Övriga mattor
Varumärke: Mario
Fraktkostnad: 79 kr
Pris: 895 kr
Artikelnummer: ae0ae579

Lämna ett svar